HATAY / KIRIKHAN - Özyörük İlkokulu

Ara

Kumlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve aynı zamanda da 2-B sınıfı öğrenci velisi olan Sayın Cengiz TOPAL tarafından 2-B sınıfına televizyon alındı.Kendisine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Anasınıfımıza yeni televizyon aldık.

Ara

Müdür odamızı yeniden dizayn ettik.

Ara

Okulumuzdaki tüm klimaların bakım,onarım ve temizliği yapıldı.

Ara

2-A sınıfı veli toplantısı yapıldı.

Ara

Okulumuzun kalorifer kazanı baca temizliği yapıldı.

Ara

Kliması olmayan 3 sınıfımıza klima taktırdık.

Ara

Okulumuzun merdiven yazılarını yeniledik.

Ara

Okulumuzun 3. sınıf öğrenci velileri evlerinde hazırladıkları yiyecekleri okula getirerek tüm öğrencilerimize ikramda bulundular.Emeği geçen velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun idare, derslik ve lavabo kapılarına kapı giydirmesi yaptırarak okulumuza yeni bir görünüm kazandırdık.

Ara

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri kendileri düşünüp tasarladıkları enerji tasarrufuyla ilgili çalışmalarını okulumuzda sergilediler.Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

1. Sınıf öğrencilerimize sağlık ekipleri tarafından aşı uygulaması yapıldı.

Ara

Tüm öğrencilerimizle birlikte diyabetle ilgili etkinlikler yapılıp sunular izlendi.

Ara

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü Web sayfası duyuruları kısmında bulunan, kronik hastalıklarla ilgili sunular öğrencilerimize izlettirilmiştir.