HATAY / KIRIKHAN - Özyörük İlkokulu

Kas

29 Ekim 2023 tarihinde Cumhuriyet Bayramı'nı öğrencilerimiz, velilerimiz ve idari personelimizin katılımıyla büyük bir coşku içerisinde kutladık.

Kas

Son günlerde Gazze Şeridi'ne yapılan saldırılar sonrasında okulumuz bünyesinde Filistin'e yardım kampanyası düzenlendi. Söz konusu yardım kampanyasına öğrenci ve velilerimizin ilgisi çok büyük oldu. Toplanan yardım, Türkiye Kızılay Derneği ile Türkiye Diyanet Vakfının ilgili banka hesaplarına aktarıldı. Yardıma katılan öğrenci ve velilerimiz ile idari personelimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem nedeniyle ağır hasar alan anasınıfı derslik binamızın yerine yapılan ve Çocuklar Gülsün Diye Derneğince yapımı üstlenilen yeni anasınıfı binamızın açılışı Hatay Valisi Sayın Mustafa MASATLI, Sanatçımız Sayın Gülben ERGEN ve beraberindeki protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Kas

Ankara Sincan Yenikent Okulu deprem nedeniyle okulumuza kırtasiye ve oyuncak yardımında bulundu. Yardımları vesilesiyle kardeş okulumuza teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuza yapmış oldukları kırtasiye yardımı dolayısıyla Bursa Osmangazi Kızılay Şubesine sonsuz teşekkürler.

Kas

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketinde ağır hasar alan ve deprem öncesinde anasınıfı olarak kullanılan okulumuza ait lojmanların yıkımı tamamlanmıştır.

Kas

Okulumuz 29.12.2023 tarihinden itibaren 10 yıl süreyle korunmak üzere, 20.06.2023 tarihinde Türk Patent ve Marka Kurumunca tescil edilmiştir.

Şbt

ROBOTİK KODLAMA ATÖLYESİ AÇILIŞI - ŞEHİT RAMAZAN DEMİR ANISINA YAPTIRILAN ATÖLYE İÇİN DEMİR AİLESİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Şbt

Yazın yapılan çalışmalarımız ( mutfak + anasınıfı dolabı+ ponolarımız)

Yaz okulu kahvaltısından

Okul levhamız yenilendi

Şbt

Kışa hazırlık su giderlerimiz  tamir edildi

Yürüyen TV'miz

Şbt

SAKLAMBAÇ AİLESİNE yardımlarından dolayı çok teşekkür ederiz

Şbt

Merhum Mustafa DEVECİ anısına okulumuza hediye edilen saatler için DEVECİ ailesine teşekkür ederiz.