HATAY / KIRIKHAN - Özyörük İlkokulu

May

Kırıkhan ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından "Minik Eller Büyük Hayaller'' ve "Atatürk Yaşasaydı Ona Nasıl Bir Resim Hediye Etmek İsterdin?" adlı yarışmalara okulumuzdan katılım sağlayan ve okulumuz içinde dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri verildi. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Gülnaz GEÇKEL liderliğinde ve okul çalışanımız Ahmet Can ŞAHAN ve diğer öğretmenlerin  katkılarıyla okulumuz dış cephesi çizgi film karakterleri ile renklendirildi. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ OKUL ÖNCESİ BÖLÜMÜ MART AYI ETKİNLİKLERİ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ OKUL ÖNCESİ BÖLÜMÜNÜN ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ

Ock

Okulumuzdaki sınıfların perdeleri tamamiyle yenilendi.

Ock

Okulumuzun çatısında hasarlı olan kısımlarda tamir ve bakım çalışmaları yapılarak kullanıma uygun hale getirildi.

Ock

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı. Okul Müdürü Sayın Mustafa ÖZGÜN, okulumuzda görevli öğretmenlerimize Öğretmenler Günü münasebetiyle kitap hediye ettiler.

Ock

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" eylem planı kapsamında öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde Aralık ayı etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" eylem planı kapsamında öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde Kasım ayı etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Ara

OKULUMUZDA DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİMİZ İLE YAPILAN İLK TOPLANTI İLE BAŞLADI.OKULUMUZDA BU PROJE İLE İLGİLİ ÖZELLİKLE OKUL ÖNCESİ BÖLÜMÜNDE NELER YAPABİLİRİZİ KONUŞTUĞUMUZ TOPLANTI; ETKİNLİKLERİMİZİ PLANLYARAK SON BULDU. ÖZYÖRÜK İLKOKULU AİLESİ OLARAK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEKTİR.

Kas

29 Ekim 2023 tarihinde Cumhuriyet Bayramı'nı öğrencilerimiz, velilerimiz ve idari personelimizin katılımıyla büyük bir coşku içerisinde kutladık.

Kas

Son günlerde Gazze Şeridi'ne yapılan saldırılar sonrasında okulumuz bünyesinde Filistin'e yardım kampanyası düzenlendi. Söz konusu yardım kampanyasına öğrenci ve velilerimizin ilgisi çok büyük oldu. Toplanan yardım, Türkiye Kızılay Derneği ile Türkiye Diyanet Vakfının ilgili banka hesaplarına aktarıldı. Yardıma katılan öğrenci ve velilerimiz ile idari personelimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.