Özyörük İlkokulu

Vizyon: Milli ve Manevi değerleri,Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda koruyup geliştiren ,değişim ve yeniliklere açık,medeni cesarete sahip,bilgiyi görgüyle çerçeveleyen,uygar,her zaman bireysel çıkarlarını Milletin üstün menfaatlerine feda edebilen,insanların eğitim öğretim gördüğü okul olmak.

Misyon: Evrensel ve Ulusal değerleri birbiriyle uyumlu biçimde kişiliğinde bütünleştirebilin,bu sentezi hayat felsefesi yapıp; mutlu, başarılı ve huzurlu şekilde yaşamını süren insanlar yetiştirmek

Başarılar:

Saatler: 08:40 - 14:30 (ilkokul) 07:00 - 17:00 (anasınıfı)
Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (326) 345 28 71

WEB - https://ozyorukilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Özyörük Mah. 680 Sokak No4 Antakya çevre yolu üzeri Kırıkhan/HATAY

Öğretim Şekli :normal (ilkokul) ikili (anasınıfı)

Yerleşim Yeri - Okulumuzun yerleşim yeri,Devletimizin göçebe hayatı yaşayan insanlarımızı yerleşik düzene geçmelerini sağlamak amacıyla 1988 yılında kurduğu iskan evlerine gelerek yerleşmeleri ile oluşmuştur.Önceleri Kırıkhan İlçesi Karataş Köyü sınırları içinde Özyörük Köyü olarak kurulmuştur.Daha sonra Belediye Encümeni Kararı ile 1996 yılında Kırıkhan merkezine bağlanarak Özyörük Mahallesi olmuştur.

Adres - Özyörük Mah. 680 Sokak No4 Antakya çevre yolu üzeri Kırıkhan/HATAY

Ulaşım Antakya - Kırıkhan E-5 Çevre yoluna 0 mesafede olup Antakya - Hassa - İskenderun- Mustafa Kemal Üniversitesi yönlerine ulaşım mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL:30 KM ,İlçe:5 KM uzaklıktadır.